Pierogi z mąki gryczanej ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

Podobne artykuły

10 komentarzy

  1. Dorota napisał(a):

    Wyglądają przepysznie!!! Muszę wypróbować.

  2. Kasia napisał(a):

    Wyglądają naprawdę rewelacyjnie!

  3. Bea napisał(a):

    Witaj, fajne te pierożki, na pewno spróbuję!!! Chcę tylko dodać, że również kasza jaglana nie zakwasza, a nawet odkwasza organizm. Także polecam!!!

  4. maja napisał(a):

    Czy szklanka wynosi standardowo 250 ml czy mniej?

  5. magdalenka napisał(a):

    niestety probowalam wczoraj zrobic, dodajac troche maki kukurydzianej i ryzowej, bo pomaga w konsystencji, ale ciasto strasznie kruche i z wiekszosci musialam zrobic krakersy, tylko 3 mini pierozki wyszly 🙁 jak ty to robisz?

  6. pacia napisał(a):

    To siemie ma być zmielone czy całe ziarna?

  7. Patrycja napisał(a):

    Siemię lniane rozumiem niezmielone tak?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *